روابط سران بهائیت با صهیونیسم، سابقهاى درازتر از عمر «رژیم غاصب اسرائیل» دارد انتقال بهاء به عكا واقع در فلسطین اشغالى كنونى، مدتها قبل از شكل گیرى اسرائیل بودو زمینه را براى نزدیكى و همكارى هر چه بیشتر بهائیان با كانونهاى صهیونیستى فراهم آورد. این پیوند در دوران ریاست عبدالبهاء جانشین بهاء، نیز تداوم یافت و بهائیان در تحقق استراتژى تأسیس دولت یهود در فلسطین، كه از دهههاى 1870 و 1880 میلادى آغاز شده بود، مشاركت جدى نمودند.چنانكه عباس افندى در سال 1907 به یكى از خاندانهاى یهودى بهائى شده مىگوید: «اینجا فلسطین است، اراضى مقدسه است. عن قریب قوم یهود به این اراضى بازگشت خواهند نمود، سلطنت داوودى و حشمت سلیمانى خواهند یافت».
زمانى كه پیروزى اسرائیل مسجل مىشود، عبدالبهاء دست به آستان الهى برداشته براى عزت اسرائیل و شوكت یهودیان كه توانستهاند با وحشیانهترین جنایات مردم فلسطین را آواره نمایند دعا مىكند و مىگوید: «اسرائیل عن قریب جلیل گردد و این پریشانى به جمع مبدل شود، شمس حقیقت طلوع نمود و پرتو هدایت بر اسرائیل زد تا از راههاى دور با نهایت سرور به ارض مقدس ورود یابند». در این دوران، او با اعضاى خاندان روچیلد، گردانندگان و سرمایهگذاران اصلى درطرح استقرار یهودیان در فلسطین، رابطه داشت. و بهائیان متحد صهیونیستها در برخورد با عربهاى بومى و مسلمان بودند. آنان همواره بر اساس یك سلسله منافع مشترك در كنار یكدیگر قرار مىگرفتند و در جهت مقابله با اسلام گام برمىداشتند و به پاس همین خدمات، همواره از حمایتهاى مادى و تبلیغى صهیونیسم و حامیانش برخوردار بودند. بعد از مرگ عبدالبهاء نیز «هربرت ساموئل»، یهودى صهیونیست (و اولین كمیسر عالى انگلیس در فلسطین در دوران قیمومت انگلیس) در مراسم تشییع جنازه عبدالبهاء شركت مىنماید.
سرانجام در زمان رهبرى شوقى افندى جانشین عبدالبهاء دولت غاصب اسرائیل، روى كار آمد و او طى تلگرافى در 9 ژانویه 1951 (1330 ه. ش) از به وجود آمدن این دولت غاصب توسط انگلیس استقبال مىنماید.
براى اولین بار نام «ارض اقدس» كه منظور كشور اسرائیل است از زبان شوقى شنیده شده و در پیام تبریك نوروز خویش به بهائیان مىگوید: «مصداق وعده الهى به فرزندان خلیل و وارثان موسى كلیم، دولت اسرائیل در ارض قدس مستقر شده است».
او در فروردین 1332 با رئیس جمهور اسرائیل ملاقات و آرزوى بهائیان را براى ترقى و سعادت اسرائیل اعلام مىدارد. رئیس جمهور اسرائیل هم ضمن تقدیر از اقدامات و مجاهدات بهائیان در كشور اسرائیل، آرزوى قلبى خویش را براى موفقیت بهائیان در اسرائیل و سراسر گیتى اظهار داشته و از خاطره مشرف شدنش خدمت عبدالبهاء پیشواى سابق بهائیان در چندین سال قبل یاد مىكند.
بهائیان در جنگ اعراب و اسرائیل، همواره از اسرائیل جانبدارى كرده، علیه مسلمانان به تبلیغ مىپرداختند و حتى براى كمك به ارتش اسرائیل به جمعآورى پول اقدام مىكنند در یكى از اسناد پس از جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل در سال 1967 آمده است: «مبلغى در حدود 120 میلیون تومان به وسیله بهائیان ایران جمع آورى گردید و تصمیم دارند این مبلغ را در ظاهر به بیتالعدل در حیفا ارسال نمایند، ولى منظور اصلى آنها از ارسال این مبلغ كمك به ارتش اسرائیل باشد».
افزون بر این در طول این سالها بهائیان به منظور منحرف كردن اذهان مردم ایران از تشكیل دولت صهیونیستى در فلسطین و نیز مهاجرت گسترده یهودیان ایرانى به اسرائیل و جلوگیرى از حمایتهاى ملت ایران از كشورهاى عربى درگیر جنگ با اسرائیل، هر از گاهى در شهرها و روستاها با مسلمانان درگیر مىشدند و با آتش افروزىها و غائلهآفرینىهاى خود تا مدتها فكر و توجه علما و روحانیون، گروههاى اسلامى و تودههاى مذهبى را به خود معطوف مىداشت تا آنجا كه بسیارى از آنان بزرگترین خطر كشور را وجود بهائیان مىدانستند. اسرائیل هم براى قدردانى از خدمات این فرقه و تلاش آنان در تشكیل دولت غاصب صهیونیستى و ایجاد انحراف و تفرقه در جامعه اسلامى و به منظور بهرهبردارى سیاسى، اطلاعاتى و اقتصادى بیشتر از آنها در كشورهاى جهان و به ویژه ایران، بهائیت را به عنوان مذهب الهى به رسمیت شناخت. افزون بر آن املاك و اموال پیروان این فرقه تحت حمایت واقع شد و از كلیه مالیاتها و عوارض معاف گردید.
«شوقى افندى» جانشین عبدالبهاء مىگوید: «دولت اسرائیل وسایل راحتى ما را فراهم كرد».
در یكى از نشریات این فرقه نیز آمده است: «با نهایت افتخار و مسرت، بسط و گسترش روابط بهائیت با اولیاى امور دولت اسرائیل را به اطلاع بهائیان مىرسانیم. بن گوریون- نخست وزیر اسرائیل- احساسات صمیمانه بهائیان را براى پیشرفت دولت مزبور به او ابراز نمودند و او در جواب گفته است: از ابتداى تأسیس حكومت اسرائیل، بهائیان همواره روابط صمیمانهاى با دولت اسرائیل داشتهاند».
شوقى افندى همواره حمایت از اسرائیل را بر همه دولتهاى جهان ترجیح داده و به بهائیان فرمان مىدهد كه به تشكیل محافل روحانى و ملى بر مبناى قوانین و مقررات دولت اسرائیل اقدام نمایند. هیئت ریاست بیتالعدل اعظم نیز حمایت و رابطه با اسرائیل را یكى از اهداف خود مىداند.
گفتنى است مركز فرقه بهائیت (بیت العدل اعظم) و اماكن به اصطلاح زیارتى آن در فلسطین اشغالى و بخصوص شهرهاى عكا و حیفا واقع شده است. سالها پیش، بهائیان جسد على محمد شیرازى (باب) پیامبر دروغین خویش را به اسرائیل منتقل كردند و با همكارى و مساعدت رژیم صهیونیستى بارگاه با شكوهى براى او بنا كردند.
در این زمینه روزنامه الشرق مىنویسد: «سه شنبه اول خرداد 1380 در سالروز رحلت حضرت رسول اكرمصلى الله علیه وآله رژیم اشغالگر قدس بار دیگر به جهان اسلام اهانتى گستاخانه نمود. سران رژیم صهیونیستى با راهاندازى جشن و پایكوبى براى تجمعى از فرقه ضاله بهائیت یك ساختمان دویست و پنجاه میلیون دلارى را به عنوان پایگاه جهانى بهائیت در ارتفاع كرمل شهر حیفا افتتاح نمودند. ساخت این مجموعه عظیم ساختمانى با حمایت مستقیم اسحاق رابین نخست وزیر معدوم رژیم صهیونیستى از سال 1372 و زیر نظر دو بهائى فرارى ایرانى به نامهاى: مهندس حسین امانت و دكتر فریبرز صهبا تحت شدیدترین تدابیر امنیتى آغاز شد. این تصمیم پس از برگزارى اجتماع سراسرى سال 1992 سران فرقه بهائیت در نیویورك زیر نظر «سیا»، «اینتلجنس سرویس» و «موساد» با هدف ایجاد قوس یا زیارتگاه متناسب با شأن پیامبر دیانت بابى در مدفنش به مسئولان رژیم اشغالگر فلسطین ابلاغ شده بود. اركستر سمفونیك اسرائیل در این مراسم حاضران را كه در میان آنها مسئولان سیاسى، اقتصادى و امنیتى صهیونیستها و برخى چهرههاى شناخته شده بهائیت در امریكا و اروپا نیز دیده مىشدند جهت دعا و نیایش همراهى مىكرد».
از همه جالبتر در زمینه ارتباط تنگاتنگ بهائیت با رژیم صهیونیستى اسرائیل، سخنان خانم روحیه ماكسول، همسر آمریكائى شوقى ربانى است كه الحق در مقام كنیز بهاءاللَّه (امه البهاء) حرف آخر را در مورد رابطه بهائیت با اسرائیل و صهیونیسم ادا كرده است و ابراز داشته كه: «من ترجیح مىدهم كه جوانترین ادیان (بهائیت) از تازهترین كشورهاى جهان (اسرائیل) نشو و نما نماید و در حقیقت باید گفت آینده ما (یعنى بهائیت و اسرائیل) چون حلقههاى زنجیر به هم پیوسته است».
این پیوند و رابطه تنگاتنگ باعث گردید كه اسرائیل در كشورهاى اسلامى از وجود بهائیان حداكثر بهره بردارى را علیه اسلام و وضعیت ممالك و سرزمینهاى اسلامى و مسلمانان به عمل آورد، به گونهاى كه در این كشورها، بهائیان در تشكیلات «موساد» راه یافتند و به صورت عوامل شیفته حاكمیت اسرائیل و مخالف و دشمن اسلام و اتحاد مسلمانان به جاسوسى پرداختند.
چنان كه در یكى از اسناد ساواك آمده: «اسرائیل مذهب بهائىها را به عنوان یك مذهب رسمى در سال 1974 به رسمیت شناخته است. دولت اسرائیل با اجراى برنامه تحبیب از افراد مزبور مىكوشد از اقلیت فوق الذكر در سایر كشورهاى جهان به ویژه ایران بهره بردارى سیاسى- اطلاعاتى و اقتصادى بنماید».
سرمایهگذارى بهائیان و جذب سرمایههاى بزرگ آنان كه باعث شكوفایى اقتصاد این رژیم نامشروع شد، از دیگر عوامل حمایت گسترده اسرائیل از بهائیان است.
باتوجه به مستندات تاریخی وحمایت همه جانبه اسراییل ازبهاییان واستقراربهاییان دراسراییل وابرازخرسندی این فرقه ازکشتارمردم مظلوم فلسطین وتشکیل کشورجعلی اسراییل درفلسطین ماهیت شیطانی این فرقه ظاهرمیشود.